Όχι άλλο αίμα, όχι άλλες κρατικές δολοφονίες! Όλοι και όλες αύριο Παρασκευή στην Πλατεία Αγοράς 7:00μμ.

Ελπίζουμε να μην έρθει η μέρα που η ελληνική κοινωνία θα θεωρείται ιστορικά συνυπεύθυνη με το ελληνικό κράτος, για την βαρβαρότητα που επιδεικνύει – μεθοδικά και προσχεδιασμένα – στα σύνορά και εντός του. Ελπίζουμε να μην έρθει η μέρα που στα βιβλία τις Ιστορίας, η ελληνική “μεταναστευτική πολιτική” θα αναφέρεται μαζί με την Δουλεία του Αμερικανικού Νότου, το Ολοκαύτωμα του 3ου Ράιχ και το Απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής.

fort

Καλούμε τους συμπολίτες μας, καλούμε όσους και όσες δεν νιώθουν πως τους εκφράζει αυτό το εγκληματικό κράτος, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς το Λιμεναρχείο Χανίων, αύριο Παρασκευή 24/1, 7:00μμ στην Πλατεία Αγοράς. Για να μην συνηθίσουμε στο τέρας, για να μην του μοιάσουμε, για να σταθούμε απέναντί του.

Advertisements

One response to “Όχι άλλο αίμα, όχι άλλες κρατικές δολοφονίες! Όλοι και όλες αύριο Παρασκευή στην Πλατεία Αγοράς 7:00μμ.

  1. Παράθεμα: Φόρουμ Μεταναστών, Χανιά : Παρασκευή 24/01 19:00 – Κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς το Λιμεναρχείο Χανιών | Mpalothia

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s