Άλλη μια χριστουγεννιάτικη ιστορία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Χανιά, 9-1-2012

Ένας άνθρωπος από τους πολλούς ντόπιους και μετανάστες, που είναι άστεγοι ή σιτίζονται από τα αυτό-οργανωμένα συσσίτια στην πόλη μας, πέθανε χτες από το κρύο, σ’ ένα παγκάκι της Αγοράς, δίπλα στη «φάτνη των αλόγων», που είχε τοποθετήσει ο Δήμαρχος για να ζεσταίνει τον μικρό Ιησού και να στολίζει την κεντρική πλατεία μας. Μπροστά σ’ ένα τέτοιο γεγονός αλλά και σ’ εκείνα που έρχονται, δε θα μασήσουμε τα λόγια μας. Την ώρα που πεθαίνουν άνθρωποι στο δρόμο από το κρύο και την πείνα, η αρπακτικότητα του κεφαλαίου στη χώρα μας έχει αποθρασυνθεί. Οι δε πολιτικοί του υπηρέτες στην Κυβέρνηση, τις Περιφέρειες, τα Δημαρχεία και τις Εκκλησίες, μας κοιτούν αποχαυνωμένοι κάθε φορά που κηδεύονται τα θύματά τους.

  • Καλούμε τους Βουλευτές του Ν. Χανίων, τη Δημοτική Αρχή και τον Μητροπολίτη μας, να κάνουν τις απαραίτητες δηλώσεις συμπόνιας και να μας υποσχεθούν ένα καλύτερο αύριο, με την προϋπόθεση να είμαστε υπομονετικοί.

  • Καλούμε τους Χανιώτες, να συνεχίσουν να ανέχονται αδιαμαρτύρητα αυτά τα εγκλήματα και να συμβάλλουν με τη στάση τους αυτή, στο να μένουν κλειστά για τους άστεγους, τα δεκάδες άχρηστα και αχρησιμοποίητα κτίρια στα Χανιά, ιδιοκτησίας του κράτους, του Δήμου, της Εκκλησίας και των τραπεζών.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s