Κάλεσμα σε σύσκεψη για την διοργάνωση ποδοσφαιρικού αγώνα αλληλεγγύης με την ομάδα «Hasta La Victoria Siempre»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

6-9-2010

Έπειτα από πρωτοβουλία του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης και τη θετική ανταπόκριση της ομάδας «Hasta La Victoria Siempre» (ποδοσφαιρική ομάδα παλαιμάχων διεθνών ποδοσφαιριστών, ηθοποιών και καλλιτεχνών μεγάλης αναγνωρισιμότητας), θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στην πόλη των Χανίων στις 27 Σεπτεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, μέσα από αυτόν τον αγώνα θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε μηνύματα που σχετίζονται με την εξάλειψη της βίας και του ρατσισμού στα γήπεδα αλλά και των φασιστικών ιδεών στη νεολαία γενικότερα.

Apo ton agona tis "Hasta La Victoria Siempre" gia tin kampania "A Ship to Gaza"

Επίσης, με πρωτοβουλία των ανθρώπων της ομάδας «Hasta La Victoria Siempre» (οι οποίοι δραστηριοποιούνται με συνέπεια σε ανάλογης στόχευσης εγχειρήματα), μετά το τέλος αυτού του φιλικού αγώνα θα ακολουθήσει μια μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση σε κεντρική πλατεία της πόλης των Χανίων η οποία σαν κεντρικό τίτλο θα έχει: «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – παίζουμε στο γήπεδο της αλληλεγγύης«.

Δεδομένης αυτής της στόχευσης, ο αγώνας αυτός θα επιδιώξουμε να διεξαχθεί ανάμεσα στην ομάδα «Hasta La Victoria Siempre» και μιας ομάδας ανθρώπων από τα Χανιά, η οποία στη σύνθεσή της φιλοδοξούμε να έχει μετανάστες, παλαίμαχους Χανιώτες ποδοσφαιριστές και αθλητές από σωματεία με ενεργή παρέμβαση στη νεολαία. Συνδιοργανωτές αυτής της προσπάθειας θέλουμε να είναι αθλητικοί, κοινωνικοί, πολιτιστικοί και οικολογικοί φορείς της πόλης των Χανίων.

Προς την κατεύθυνση υλοποίησης αυτής της πρωτοβουλίας που μόνο θετικά μηνύματα μπορεί να εκπέμψει στη πόλη των Χανίων, πιστεύουμε ότι θα θελήσετε να συμμετέχετε ενεργά και να ενισχύσετε με όποιο δυνατό τρόπο, και καλούμε σε ανοιχτή σύσκεψη ενημέρωσης, στήριξης και συνδιοργάνωσης του εγχειρήματος την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο εργατικό κέντρο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s