1-ви март, 2010 … 24 часа, без нас

Ние имигранти в Гърция, хора с различен произход, език, религия, цвят на кожата и политически убеждения, като нашите деца, родени тук или не, за приноса на всеки от нас в тази страна … същото часа, получават несправедливо коментари от специфични области на политиката, насочена към стигмата, или криминализирането на имигрантите и техните деца. Ние трябва да преобърнем този процес, в крайна сметка води до разпространение на «отрова» големи части от обществото. Процес, който се използва с пренебрежителен начин, въз основа на дирижирано политически усилия.
Ние отхвърляме (положително) стереотипи, ние трябва да заплашват социално сближаване и националния характер на страната, който е домакин нас. Ние отхвърляме отрицание на приноса на мигрантите
вчера, днес и утре, Гърция. Така че, това зависи от нас, за да подчертае, и за всички гръцки граждани, нашето значение е съществуването и дейността на имигрантите, за тази страна!
Имигрантите и техните деца, посочиха протест да защитят своите права и да претендира за равни права и равни възможности за живот, работа и образование. Често тези усилия са били лекувани с презрение и отвращение. Със засилването на преследването и несправедливост и дискриминация. Затова ние се съгласяват, че като «консуматорството е двигател на растежа, така че справедливо възмущение е нашата движеща сила»!
Ние сме на имигрантите и на нашите деца, ние, като граждани на тази страна, как допринасят, как ние произвеждаме богатство за това и как в крайна сметка връща обратно под формата на приходи, или под формата на социални услуги.
Един от начините е да го покаже …: Март 1, 2010 – 24 часа, без нас … на международна кампания, подчертаване на стойността и богатството са имигранти в цяла Европа. Инициативата стартира от имигрантите във Франция, Италия и е склонен да се разпространява навсякъде. В Гърция, ще се опита за първи път на 1 март не се вземе решение за участие в ежедневния живот на страната.
Ние сме всяка сделка и нашата работа. За 24 часа, нека да не работят за компании, сгради, земеделски земи, ние сме от нашите курсове, болници, нека купуват неща, които не ядат, нека не продава нищо

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s