Δήλωση από «Δημιουργικές Γεφυρές» με αφορμή την ποινική Δίωξη Μελών του ΦΜΚ

Δήλωση με αφορμή την ποινική Δίωξη Μελών του ΦΜΚ

Ο κάθε ένας από μας έρχεται στον κόσμο αυτό να αγωνιστεί για κάτι συγκεκριμένο. Ψάχνει τρόπους να βρει συμμάχους σε έναν πόλεμο άνισο από την αρχή με τις τόσες προτεραιότητες και ανάγκες αλλαγών που υπάρχουν.

Δεν έχει πάντα σημασία εάν συμφωνούμε η διαφωνούμε με της δράσεις των συνανθρώπων μας έχει όμως σημασία να υποστηρίζουμε την δίκαιη αντιμετώπιση της πολιτείας απέναντι τους. το ΦΜΚ υποστηρίζει ότι διώκεται με την δικαιολογία της «Ανάρτησης πανό» κάτι σαν δικαιολογία απαράδεκτο.

Πανό αναρτούμε και στα γλέντια και στα πανηγύρια, και τώρα πρόσφατα στις εκλογές, χωρίς κανείς μας να αναλογιστεί το περιβαλλοντικό κόστος, πώς είναι δυνατόν λοιπόν να κρίνουμε τώρα την ανάρτηση πανό από κάποια δράση μιας ομάδας ανθρώπων που υποστηρίζουν αυτά που πιστεύουν. Σεβασμό μεγαλύτερο θα δημιουργούσε εάν οι κατηγορίες ήταν περισσότερο σαφής και ως προς τους ‘Δράστες’ αλλά και προς την δημοσιότητα του θέματος. Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να γνωρίζουμε τους λόγους των δράσεων και τους λόγους των ‘αντιδράσεων, έτσι ώστε σαν πολίτες να μαθαίνουμε και να προοδεύουμε, ο κάθε ένας προς τον δικό του αγώνα.

Χωρίς να λαμβάνουμε θέση, χωρίς να κατηγορούμε, κ χωρίς να κρίνουμε, απλά προτείνουμε να δημιουργηθεί μια γέφυρα επικοινωνίας, μεταξύ των δράσεων και τον αντιδράσεων.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s